divendres, 11 de maig del 2012

LECTURES DESPRÉS DE L'ESTIU

En Jaume Rosselló (Alqueria Blanca) s'ha incorporat al Club de Lectura. No només ha enviat la seva votació pels llibres que llegirem després de l'estiu, sinó que també ens ha comentat el que pensa de la majoria de títols proposats. A més, afegeix tres recomanacions que podeu consultar a l'apartat "Recomanacions dels lectors".

Les seves eleccions són Memòries d'Adrià i Madame Bovary.

Ens comenta que Paul Auster (Bogeries de Brooklyn) és un dels seus autors preferits. També que El caçador d'estels és una de les millors novel·les que ha llegit mai, i que Lo que esconde tu nombre li va agradar molt. L'interessa també la literatura que es fa a ca nostra, per això diu que Joana E i Ungles perfectes serien dues eleccions que el farien content. Certament, l'autora d'Ungles perfectes és l'escriptora santanyinera Antònia Vicens.

Per altra banda, na Sarah Boxall (Es Llombards), que ja va assistir a la primera tertúlia ("Els jugadors de whist"), ha meditat bona part de la vetlada. Ens comenta que va llegir El caçador d'estels i que li va agradar molt (també la pel·lícula). S'ha decidit finalment per les autores mallorquines, o sigui que la seva elecció ha estat Joana E i Ungles perfectes.

Animau-vos a enviar les vostres eleccions i comentaris!

1 comentari:

  1. Jo continuo amb la meva recomanció del llibre de Llach, però retiraria la de Joan Mas. Ara bé, les recomancions de'n Jaume m'agraden molt. Potser el caçador d'estels, perquè no l'he llegit. I El cel és blau, la terra blanca.

    ResponElimina